ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016-2017

Ο ΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ολοκλήρωσε  με επιτυχία και το 2ο έτος του εγκεκριμένου προγράμματος εργασίας του. Ο απολογισμός παρουσιάζει το σύνολο των δράσεων που ενεργοποίησε  η ΟΕΦ για την περίοδο 2016-2017.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Ο Αγροτικός Ελαιοκομικός συνεταιρισμός Αγίου Στεφάνου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές γεωπόνους και συμβούλους της ολοκληρωμένης διαχείρισης της ελαιοκαλλιέργειας, διοργανώνει ημερίδα και σας προσκαλεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017, ώρα 19:00 στο γραφείο της τοπικής κοινότητας Αγίου Στεφάνου, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του για τους «Τρόπους αντιμετώπισης του Δάκου και άλλων εντομολογικών εχθρών της ελιάς στα πλαίσια της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης».

Η ως άνω εκπαίδευση πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος  εργασίας περιόδου 2015-2018 της ΟΕΦ/ΑΣ Αγ. Στεφάνου.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΕΦ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

 

Ο απολογισμός παρουσιάζει τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το 1ο έτος του προγράμματος εργασίας της ΟΕΦ/ΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.  Αξιοποιώντας το μέγιστο των πόρων και πραγματοποιώντας μια σειρά δράσεων για τη βελτίωση της ποιότητας του ελαιολάδου ο ΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ  ολοκλήρωσε επιτυχώς τους στόχους που είχε θέσει για το έτος 2015-2016.

 

25/6/2016 Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Αγίου Στεφάνου ως εξής:

Πρόεδρος ΔΣ: Μπαγορδάκης Εμμανουήλ

Αντιπρόεδρος ΔΣ: Ροδουσάκης Εμμανουήλ

Ταμίας ΔΣ: Ριζωνάκης Αντώνιος

Γραμματέας ΔΣ: Τζιρβελάκης Ιωάννης

Μέλος ΔΣ: Τσαμπανάκης Ηρακλής